Velg en side

Vilkår og betingelser for kjøp

Betingelser

Personer under 18 år må ha foreldrenes skriftlige tillatelse til å bestille. Vi forbeholder oss retten til å endre, uten varsel våre vilkår. Lær mer om våre retningslinjer for personvern her.

 

Bestill

Alle vanlige bestillinger gjort via vår nettside, www.casualtattoo.no. Når en ordre til en konto registrert som selskap er på alle måter den registrerte selskapet vil bli sett på som kontrakts juridisk part.

 

Pris og betaling

Alle priser på vår nettside er løpende priser. Vær oppmerksom på at prisene kan vises enten som eks MVA (25%) eller inkludert MVA (25%), avhengig av om du velger en innstilling for forretninger eller privatperson. MVA og mulig fraktkostnaden føres i rekkefølge sammendraget før du bekrefter kjøpet. Hvis moms, forbeholder vi oss retten til å endre prisene tilsvarende. Prisjusteringer kan gjøres når som helst uten varsel. Casualtattoo.no bare selge til folk og bedrifter kan betale med kredittkort / debetkort eller med faktura.

 

Sikre betalingsløsninger

Det er 100% trygt å handle med Casualtattoo.no. Våre betalingsløsninger er gitt og administreres av (inkludert kredittkortinformasjon) Dibs – den ledende uavhengige leverandør av betalingsløsninger for handel på Internett. DIBS oppfyller kravene i PCI-DSS.

 

Forsinket betaling

Dersom betaling av faktura til de betingelser som stilles i forbindelse med fakturaen. En purregebyr i tilfelle mislighold. Har du handlet for over 60 SEK vil være SEK 29,00, og har du handlet for SEK 60 eller mer vil være 60,00 SEK i purregebyr. Selv en rente på 24,00% pluss den gjeldende referanserente vil bli. Hvis ingen betaling kan da kreve deretter bli overlevert for datainnsamling hvor gjelde flere inkassogebyrer kan. Vilkårene for fakturaen kan leses i sin helhet på www.klarna.se eller ved å klikke på «faktura vilkårene» på billettkontoret i forbindelse med kjøpet.

 

Opprinnelige filer

Originalfilene skal leveres i henhold til retningslinjer fra Casual Tattoo. Dersom de angitte retningslinjene ikke blir fulgt, ikke Casual Tattoo bli holdt ansvarlig for det endelige resultatet av det bestilte produktet. Casual Tattoo forbeholder seg retten til å bruke trykt materiale som refererer uten uttrykkelig kreves av kunden.

 

Toleranse

Under produkt produksjon, avvik i farge og størrelse oppstå på grunn av, for eksempel, å overvåke kalibrering. På disse tider, er garantien ikke brukes.

 

Levering og frakt

Levering dag er den dagen du som kunde får dine bestilte varer levert. Risikoen for produktet overføres til kunden ved mottak av produktet. Hvis kunden velger å ikke innløse bestilte varen belastes kunden kostnad for tilsvarende frakt (tur-retur), fraktkostnader og administrasjonsgebyr på 199 SEK. Hvis et produkt / forsendelse er skadet, det hevdet direkte til transportselskapet / sjåfør ved levering. Gjennomgå forsyningen før du mottar den og tegn. Har ikke akseptere skadede pakker.

 

Tilgjengelighet

Leveringstid regnes fra det tidspunkt en ordre er plassert. Leveringstiden er derfor tiden mellom orden og at du som Co-op få varen. Vær oppmerksom på at i ditt tilfelle bestilt vil bli skrevet med sin egen originale krever at kunden ved bestilling forlate full og godkjent originalen. Ellers kan leveringstiden bli justert til samme tid det tar å få godkjenning fra deg som kunde på originalen som skal skrives ut.

 

Forsinkelser i levering

Kunden kan ved skriftlig varsel Casual Tattoo (Printgruppen Svenska AB) får halvparten av prisen på varer bestilt kreditert dersom leveringstiden overskrider maksimal levering av lovet levering forsinkelsen skyldes Casual Tattoo eller forhold på vår side. Casual Tattoo forplikter seg da til å betale tilbake beløpet innen 20 dager. Hvis leveringsforsinkelser oppstår, kunden kontaktet av Casual Tattoo umiddelbart når forsinkelsen kommer til vår kunnskap.

 

Forsinket betaling

Er kundens forsinkelser betaling med mer enn 30 dager etter Casual Tattoo forespørsel om forfallsbeløpet må Casual Tattoo av skriftlig varsel til kunden heve avtalen helt eller delvis. Om Casual Tattoo avbryter kontrakten er Casual Tattoo også rett til erstatning.

 

Returrett

For produkter som er skrevet ut for hver kundes ønsker med personlige motiver kan vi ikke tilby åpent kjøp. For andre produkter, 14 dager for privatpersoner og tilbaketrekning perioden begynner å løpe fra den dagen du mottar leveransen. Du kan alltid kansellere en bestilling før det begynte å bli produsert. Du kan imidlertid ikke dampe et kjøp etter dine varer produsert og levert når det gjelder unike produkter med bare motivet, slike produkter. Har du kjøpt den annen side, for eksempel et bilde plakat med et bilde fra galleriet vårt, har du full angrerett i 14 dager fra mottak av varen i henhold til forbruker.

 

Bilder og fargeutskrift

Kunden er ansvarlig når det gjelder bilderettigheter for bildene som skal sendes. Vi forbeholder oss retten til å holde tilbake bilder av oss anses umoralsk eller mot bilder som er i strid med lover og forskrifter. Fargene kan variere mellom ulike skjermer og den trykte resultatet. Casual Tattoo er ikke ansvarlig for varierende resultater mellom skjermen og selve trykket.

 

Garanti & Klager

Våre produkter leveres med de garantier som produsenter eller leverandører tilbyr oss. Du kan som en klient ikke påberope seg noen ekstra produktgaranti fra Casual Tattoo. Garantien er også personlig, som betyr at du har kjøpt et produkt i alternativ kan ikke få produktet reparert hos oss.

Du har alltid rett til å pakke opp varene og kontroller funksjon og finish.

Individer har i henhold til forbruker tre (3) års garanti, uavhengig av garantiperioden som gjelder for et produkt. Reklamasjon må skje innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget. bemerket på må ha oppstått før eller ved tidspunktet for levering defekt produkt. For feil som oppstår etter levering ikke kan være tilfeldig Tattoo holdes ansvarlig for feil forårsaket av kundens uaktsomhet eller uforsiktighet som ikke er forenlig med produktet designe eller forventet bruk. Klager skal sendes skriftlig til TON Creative Studio AB via mail:

Casual Tattoo c/o Printgruppen Svenska AB

Bävervägen 9

SE-352 45 Växjö, Sverige

eller e-post

support@casualtattoo.com

En skriftlig klage skal inneholde kundenummer, ordrenummer og årsaken til klagen, og dersom produktet skaden oppdages, dokumentasjon av disse skadene.

For godkjente krav refundert for enhver kunde avkastning og fraktkostnader.

 

Returer

Hvis du ønsker å returnere en vare, kan du fylle ut skjema for avkastning du finne her. Vi sender deg da en retur notat. Det er du som kunde betaler noen retur mindre annet er spesifisert. Returnerer sendt til TON Creative Studio AB via mail:

Casual Tattoo c/o Printgruppen Svenska AB

Bävervägen 9

SE-352 45 Växjö, Sverige

Du som forbruker / kjøper betaler eventuelle returkostnader i tilfelle du som forbruker benytter eventuell tilbaketrekking.

Casual Tattoo betale eventuelle returkostnader for retur av defekt produkt når kravet er godkjent.

 

Transportskade

Dersom en vare er skadet eller tapt under transport fra Casual Tattoo, er transportselskapet sett på som ansvarlig og en klage sendes til transportøren. Dersom en vare er skadet eller tapt kunden på eget initiativ, omekspederende det til kunden at avsenderen er sett ansvarlig for varene. Casual Tattoo anbefaler at alle elementer er pakket forsiktig i originalemballasjen eller tilsvarende emballasje. Retur forsendelser sendes som sporbar forsendelse.

Hvis du som kunde oppdager at en forsendelse er synlig skadet under transport bør gjøres gjeldende umiddelbart pakken. Hvis du legger merke til når du pakker ut innholdet er skadet, vennligst ta kontakt så snart som mulig via mail: support@casualtattoo.com. Returnerer sendt til Printgruppen Svenska AB:

Casual Tattoo c/o Printgruppen Svenska AB

Bävervägen 9

SE-352 45 Växjö, Sverige

Du som forbruker / kjøper betaler eventuelle returkostnader i tilfelle du som forbruker benytter eventuell tilbaketrekking.

Casual Tattoo betale eventuelle returkostnader for retur av defekt produkt når kravet er godkjent.

 

Ansvar for mangler

Casual Tattoo er forpliktet til i henhold til vilkårene og betingelsene nedenfor og med at hurtighet omstendighetene krever egen regning rette feilen i produktet er at det ikke oppfyller avtalt spesifikasjon eller som kreves av loven.

Casualtattoos ikke ansvarlig for feil som er uten betydning for den tiltenkte bruken, og ikke ulempe for kunden.

Casualtattoos ansvar omfatter ikke:

  1. feil som skyldes bruk av produkter med annet utstyr eller tilbehør på en måte som påvirker dens funksjon;
  2. Feil forårsaket av kunden ved endringer i eller forstyrrelser med produkter som ikke er i samsvar med Casualtattoos instruksjoner;
  3. defekter som skyldes bruk av produktene på en annen måte enn det som er vist i brukerdokumentasjonen, eller ved uaktsomhet fra kunden, dets personell eller tredjeparter eller andre forhold utenfor kontroll Casualtattoos;

 

Ansvarsbegrensning (bare selskaper)

Ansvaret for skader eller erstatningsansvar som oppstår etter Casual Tattoo i henhold til dagens generelle vilkår skal, med mindre forsett eller grov uaktsomhet, skal være begrenset til et beløp som tilsvarer kjøpesummen for produktet som erstatningsansvar er basert på.

Casualtattoos Ansvaret omfatter direkte tap. Casualtattoos ansvar ikke omfatter derfor indirekte tap, som tap av virksomhet, og heller ikke skader Casual Tattoo ikke med rimelighet kunne forutsett på tidspunktet for avtalen og hvis konsekvenser han ikke med rimelighet kunne ha unngått eller overvunnet.

Vil Casual Tattoo være ute av stand til å levere eller foreta en ny levering eller hvis en slik leveringsplikt blir urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikter eller andre omstendigheter som partene ikke har kontroll så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære inkallningar av tilsvarende proporsjoner, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner , opprør og opptøyer, transport hindringer, mangel, drivstoffmangel og forsinkelser i leveranser fra leverandører eller som følge av lignende forhold som tas opp i dette punktet, Casual Tattoo fri fra alt ansvar med unntak av krav og kreditering av manglende produkter.

 

Voldgift eller tvist

Casual Tattoo følge Brukerklagenemnda anbefalinger i en tvist om klager.

 

Annen informasjon

Vi forbeholder oss for trykkfeil, feil i informasjonen og feil i spesifikasjoner på noen av vår katalog der elementer og tjenester. Alle bildene på våre nettsider skal bli sett på som illustrasjoner, og vi kan heller ikke garantere at bildet gjenspeiler produktets nøyaktige utseende og egenskaper.

 

Effektiv dato: 2015-12-01