Velg en side

Bruksbetingelser

www.casualtattoo.no administreres og forvaltes av Printgruppen Svenska AB. Printgruppen Svenska AB er registrert i Sverige under organisasjonsnummer 556775-9393. Selskapets mva-nummer er SE556775939301. Casual Tattoo hovedkontor er lokalisert i Bävervägen 9, 352 45 Växjö, Sverige.

 

Printgruppen Svenska AB gir tilgang til området www.casualtattoo.no ( «Nettstedet»). Vi selger våre produkter i samsvar med de vilkår som er angitt på denne siden.

 

Les vilkårene nøye før du bruker nettstedet. Ved å bruke nettstedet godtar du disse vilkårene i sin helhet.

 

 

 

Kontoen din

Hvis du bruker dette nettstedet, er du ansvarlig for å hemmeligholde av ditt brukernavn og passord til kontoen din, og for å forhindre at uautoriserte brukere får tilgang til datamaskinen og kontoen din. Du tar ansvar for alt som skjer på kontoen din ved hjelp av passord. Du samtykker i å ta alle nødvendige tiltak for å holde hemmelig passord. Hvis du har mistanke om at noen andre kjenner passordet ditt eller at passordet brukes av noen andre enn deg selv, må du varsle oss.

Pass på at all informasjon du har gitt til oss er korrekt og fullstendig og informere oss umiddelbart hvis din kontaktinformasjon endres.

 

Printgruppen Svenska AB selger bare til enkeltpersoner og bedrifter kan betale med kredittkort / debetkort eller med faktura. Personer under 18 år kan kun kjøpe produkter på Printgruppen Svenska AB hvis en forelder eller verge godkjenner det.

 

Printgruppen Svenska AB forbeholder seg retten til å nekte adgang til området, lukker en konto, fjerne eller redigere innhold eller kansellere bestillinger etter eget skjønn. Hvis vi kansellere en bestilling, er entreprenøren ikke ansvarlig.

 

 

 

Personvern

Les vår personvernreglene hvis du vil vite mer om hvordan vi håndterer personopplysninger. Her kan du også lese om de reglene som gjelder for vårt nettsted.

 

 

Tilgang til nettstedet

Vi gjør vårt beste for området skal være tilgjengelig uten avbrudd, og at overføringen skjer uten feil. På grunn av naturen av Internett, er dette ikke noe vi kan garantere. Tilgang til nettstedet kan fra tid til annen være umulig eller begrenset på grunn av reparasjoner, vedlikehold eller innføring av nye funksjoner og tjenester. Vi minimalisere slike avbrudd eller begrensninger så langt som mulig.

 

 

Tillatelse til å få tilgang til nettstedet

Printgruppen Svenska AB gir tillatelse til begrenset tilgang og personlig bruk av nettstedet. Denne tillatelsen gir deg ikke rett til å laste ned (med unntak for generell caching) eller endre nettstedet eller deler av det uten skriftlig samtykke innhentes fra Printgruppen Svenska AB. Tillatelsen omfatter ikke videresalg eller kommersiell bruk av dette nettstedet eller dets innhold, herunder innsamling og bruk av produkttilbud, beskrivelser eller priser, indirekte bruk av dette nettstedet eller dets innhold, nedlasting eller kopiering av kontoinformasjon for andre butikkinnehavere bruker eller bruk av data mining, roboter eller lignende datainnsamlings-verktøy. Nettstedet eller deler av den kan ikke reproduseres, dupliseres, kopieres, selges, videreselges, besøkes, eller på annen måte utnyttes til kommersielle formål uten skriftlig tillatelse på forhånd innhentet.

 

 

Begrensninger

Du kan ikke ramme å skjule varemerker, logoer eller annen fortrolig informasjon (inkludert bilder, tekst, layout, eller informasjon) fra Printgruppen Svenska AB uten skriftlig tillatelse på forhånd innhentet. Du kan ikke bruke metatagger eller annen «skjult tekst» med Printgruppen Svenska ABs firmanavn, produktnavn eller varemerker. Enhver uautorisert bruk av nettstedet opphever alle tillatelser eller lisenser for bruk av nettstedet som har blitt gitt av Printgruppen Svenska AB.

Du kan ikke bruke noen logo, varemerke eller annet opphavsrettslig beskyttet bilde eller varemerker som vises på nettstedet som en del av en link uten skriftlig tillatelse på forhånd innhentet.

 

Du kan ikke bruke nettstedet på en måte som kan avbryte, skade eller forringelse av nettstedet, eller manglende evne til å få tilgang til nettstedet.

 

Du kan ikke bruke nettstedet:

 

– For uredelige formål, eller i sammenheng med kriminelle aktiviteter eller annen ulovlig aktivitet.

– Å sende, bruk eller gjenbruk materiale som er ulovlig, uanstendig, ærekrenkende, ytterst ubehagelig eller truende.

– Brudd på opphavsrett, varemerker, fortrolige opplysninger eller andre rettigheter, eller på annen måte skadelig for tredjeparter eller upassende.

– Som består av eller inneholder programvarevirus, politiske uttalelser, kommersielle meninger, kjedebrev, masse e-post eller spam.

– For å forårsake irritasjon, besvær eller unødvendig angst.

 

 

 

Copyright, juridisk uttalelse og databaserettigheter

Hele innhold og nettstedet struktur, slik som tekst, grafikk, logoer, symboler, bilder og programvare, tilhører Printgruppen Svenska AB eller dets innholdsleverandører, og er beskyttet av svenske, europeiske og internasjonale lover og lover om databaserettigheter opphavsrett.

 

All programvare som brukes på nettstedet tilhører Printgruppen Svenska AB eller våre programvareleverandører og er beskyttet av svenske, europeiske og internasjonale lover om opphavsrett.

 

Du kan ikke laste ned og / eller gjenbruk deler av innhold uten skriftlig tillatelse på forhånd innhentet fra Printgruppen Svenska AB. Fremfor alt må du ikke bruke data mining, roboter eller lignende data innsamling og nedlasting av verktøy (enten en eller flere ganger) for å kunne bruke betydelige deler av området. Videre kan du ikke opprette og / eller publisere din egen database som inneholder vesentlige deler av nettstedet (for eksempel våre priser eller vårt produktspekter).

 

For mer informasjon, se Juridisk erklæring nedenfor.

 

 

 

Juridisk uttalelse

www.casualtattoo.no er et registrert domene som tilhører Printgruppen Svenska AB.

 

 

Avtaler med kunden

Når du legger inn en ordre om å kjøpe et produkt fra nettsiden, vil vi sende deg en bekreftelse på e-post. Denne e-posten bekrefter at vi har mottatt din bestilling, og inneholder all informasjon om ordren. Bestillingen utgjør et kall til oss hvis du ønsker å kjøpe et bestemt produkt. Kjøpet er akseptert av oss når vi sender produktet til deg. Når du foretar en bestilling ber deg om å inngå en avtale med Printgruppen Svenska AB. Printgruppen Svenska AB eier produktet før du har betalt den fulle og Printgruppen Svenska AB har mottatt betaling.

Printgruppen Svenska AB forbeholder seg retten til å holde en ordre for sikkerhet for å sjekke forsendelsen. Printgruppen Svenska AB er enig med slike domstoler eksklusiv jurisdiksjon.

 

 

 

Endringer i tjenester eller tillegg til betingelsene

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer på nettstedet, selskapets policy og disse vilkårene. Din bruk av nettstedet og ordrene du gjør er underlagt vilkårene og betingelser som gjelder når du bruker nettstedet eller når du bestiller produkter fra oss, unntatt i tilfeller hvor loven krever at reglene eller vilkår endres (i så fall slike endringer også gjelder tidligere bestillinger du har gjort fra oss). Hvis noen av disse bestemmelsene er ugyldig eller av andre grunner ikke tar rettsvirkning, lovgivningen i spørsmålet bli fjernet fra de andre bestemmelsene og derfor ikke påvirke gyldigheten eller anvendelsen av de andre bestemmelsene.

 

 

Hendelser utenfor vår kontroll

Printgruppen Svenska AB kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser eller mangler i oppfyllelse av våre forpliktelser i henhold til disse bestemmelsene, dersom forsinkelsen eller mangelen på ytelse som skyldes hendelser utenfor vår kontroll. Denne bestemmelsen påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter.

 

 

Ansvarsbegrensning

Hvis du ikke følger disse forholdene, og vi trenger ikke ta affære mot deg, vi har fortsatt rett til å hevde våre rettigheter hvis du er på en annen anledning bryter disse vilkårene.

 

 

Om bedriften

Nettstedet administreres av Printgruppen Svenska AB:

  • MVA-registrering SE556775939301
  • Selskapet er registrert i Sverige

 

 

© Printgruppen Svenska AB 2015. Alle rettigheter reservert.